"APRENDRE CIÈNCIES PRETÉN CONSTRUIR UNA MANERA DE MIRAR I DE SITUAR-SE DAVANT DELS FENÒMENS"

dijous, 19 de desembre del 2013

Seguim parlant dels ous...



A la darrera entrada vam qüestionar-nos diverses preguntes que giraven entorn els cargols i aquestes no van arribar a ser contestades, així doncs, aquesta entrada ens servirà per conèixer ,des de la pròpia experiència i amb la documentació apropiada, una mica més com són els ous dels cargols, quan tarden en sortir de l'ou, i altres interrogants que anirem plantejant-nos al llarg de la sessió.


Com hem pogut observar al llarg d'aquests dies, els ous que el cargol va dipositar sota terra són de color blanc i transparents, aquest fet fa preguntar-nos Com és que els ous són transparents? Hi ha algun altre animal que posi ous transparents? Aquesta bossa transparent és la seva closca?

Tots aquests interrogants que han anat sorgint al voltant de la transparència dels ous anirem resolent-la quan comencem a veure els canvis que els ous presenten, alhora, ens documentarem a través de vídeos, documents i articles que girin envers a aquest tema. 

Com a mestres pretenen que els nostres alumnes observin i a través de l'experiència arribin a conclusions, sempre i quan, puguin ser conclusions demostrables. D'altra banda, seguim tenint molt present la pregunta que vam formular-nos des que vam veure els ous: Quan trigaran a néixer els cargols? Bé, com que encara no hem pogut tenir la sort de veure el naixement dels nostres cargols i, s'està acabant el temps per seguir amb aquest bloc, hem decidit informar-nos.Els cargols triguen un mes aproximadament en sortir de l'ou. Esperem poder veure i viure aquest moment, i si hi som a temps, us informarem a tots vosaltres!!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada